Magnus norman instagram

Magnus Norman (@swedennorman) • Instagram photos and …

22.2k Followers, 1852 Following, 972 Posts – See Instagram photos and videos from Magnus Norman (@swedennorman)

Magnus Norman on Instagram: “”Som alltid flyr jag till musiken …

540 Likes, 10 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “”Som alltid flyr jag till musiken. Den enda plats där jag är jag.

Magnus Norman on Instagram: “För ca 3 år sedan hade jag så …

Magnus Norman on Instagram: “För ca 3 år sedan hade jag så ont i mitt vänstra knä att jag hade problem att gå promenader och på nätterna vaknade jag av att knät värkte. Jag hade ont när jag stog på tennisbanan. Alla år av sjukt hård träning och en krasch på cykeln gjorde inte saken bättre direkt… Jag hade 3 val att välja mellan för att få rätsida på min artros. Att byta ut hela knät (total knee replacement), att byta ut den skadade delen av knät (partial knee replacement) eller att göra en sk. Osteotomi. Jag valde det senare. Vid en Osteotomi så vinklar man helt enkelt om benet så att överbenet och underbenet möts på ett annat ställe. Man belastar om benet så att den skadade ytan inte exponeras. Detta gör man genom att kapa underbenet och vinkla om det. Läkaren sätter ihop benet med vad som kan liknas ett plattjärn som skruvas fast i under- och överbenet, för att få dem att sitta ihop. Detta järn satt i mitt knä i drygt 1 år innan jag tog bort det. Förutsatt att allt gick som planerat så var målet att jag skulle kunna vara relativt aktiv igen. Jag har mitt ”vanliga knä” kvar. Det har varit 3 långa år med en del smärta för att vara helt ärlig. Jag var typ tvungen att lära mig gå igen med en helt ny dynamik och ergonomi. Men efter 3 år kan jag nog säga att jag börjar återfå rörligheten och lite av styrkan. Explosiviteten är helt borta. Det kopplar liksom inte. Men det är ju helt ovesäntligt. Jag lever smärtfri och jag kan vara väldigt aktiv med tennis, padel och promenader. Löpa kan jag tyvärr inte. Jag vet vart min gräns går och det krävs lite ”smartness” och att inte bara köra på. Men jag är oerhört tacksam för läkaren som opererade mig och jag är oerhört tacksam för mitt pannben som tagit mig igenom detta💪🏼Varför berättar jag om det här? Jo jag vill hjälpa andra. Jag har läst otroligt mycket om Artroser och för er som lever med knäartros så är detta ett alternativ att överväga om ni vill kunna ha ett aktivt liv tillbaks. En ganska tuff operation men efter ett par år så känns det som om livet kommer tillbaks💪🏼🙌🏼 #osteotomy #kneereplacement”

912 Likes, 97 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “För ca 3 år sedan hade jag så ont i mitt vänstra knä att jag hade problem att gå …

912 Likes, 97 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “För ca 3 år sedan hade jag så ont i mitt vänstra knä att jag hade problem att gå promenader och på nätterna vaknade jag av att knät värkte. Jag hade ont när jag stog på tennisbanan. Alla år av sjukt hård träning och en krasch på cykeln gjorde inte saken bättre direkt… Jag hade 3 val att välja mellan för att få rätsida på min artros. Att byta ut hela knät (total knee replacement), att byta ut den skadade delen av knät (partial knee replacement) eller att göra en sk. Osteotomi. Jag valde det senare. Vid en Osteotomi så vinklar man helt enkelt om benet så att överbenet och underbenet möts på ett annat ställe. Man belastar om benet så att den skadade ytan inte exponeras. Detta gör man genom att kapa underbenet och vinkla om det. Läkaren sätter ihop benet med vad som kan liknas ett plattjärn som skruvas fast i under- och överbenet, för att få dem att sitta ihop. Detta järn satt i mitt knä i drygt 1 år innan jag tog bort det. Förutsatt att allt gick som planerat så var målet att jag skulle kunna vara relativt aktiv igen. Jag har mitt ”vanliga knä” kvar. Det har varit 3 långa år med en del smärta för att vara helt ärlig. Jag var typ tvungen att lära mig gå igen med en helt ny dynamik och ergonomi. Men efter 3 år kan jag nog säga att jag börjar återfå rörligheten och lite av styrkan. Explosiviteten är helt borta. Det kopplar liksom inte. Men det är ju helt ovesäntligt. Jag lever smärtfri och jag kan vara väldigt aktiv med tennis, padel och promenader. Löpa kan jag tyvärr inte. Jag vet vart min gräns går och det krävs lite ”smartness” och att inte bara köra på. Men jag är oerhört tacksam för läkaren som opererade mig och jag är oerhört tacksam för mitt pannben som tagit mig igenom detta💪🏼Varför berättar jag om det här? Jo jag vill hjälpa andra. Jag har läst otroligt mycket om Artroser och för er som lever med knäartros så är detta ett alternativ att överväga om ni vill kunna ha ett aktivt liv tillbaks. En ganska tuff operation men efter ett par år så känns det som om livet kommer tillbaks💪🏼🙌🏼 #osteotomy #kneereplacement”

Magnus Norman on Instagram: “Spontanhelg i Skåne med …

655 Likes, 4 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “Spontanhelg i Skåne med nya och gamla vänner❤️”

Magnus Norman on Instagram: “Äntligen hittade jag lite …

585 Likes, 26 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “Äntligen hittade jag lite tävlingsfeeling!!!! Räckte nästan till final.

Känns sjukt kul och nervöst att kunna säga att anmälan till …

Magnus Norman on Instagram: “Känns sjukt kul och nervöst att kunna säga att anmälan till #karlstadtriathlon2017 är öppen sen en tid tillbaks. Distanserna är sprint och olympisk distans den 15 juli och medeldistans (70.3) den 16 juli. Mitt i sommaren i Karlstad☀️. Boende mitt i stan. Anmälan via Triathlon förbundets hemsida. Länk finns under nyheter på karlstadtriathlon.se #capakarlstad #triathlon #swimbikerun #spännande”

177 Likes, 9 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “Känns sjukt kul och nervöst att kunna säga att anmälan till #karlstadtriathlon2017 är …

177 Likes, 9 Comments – Magnus Norman (@swedennorman) on Instagram: “Känns sjukt kul och nervöst att kunna säga att anmälan till #karlstadtriathlon2017 är öppen sen en tid tillbaks. Distanserna är sprint och olympisk distans den 15 juli och medeldistans (70.3) den 16 juli. Mitt i sommaren i Karlstad☀️. Boende mitt i stan. Anmälan via Triathlon förbundets hemsida. Länk finns under nyheter på karlstadtriathlon.se #capakarlstad #triathlon #swimbikerun #spännande”

Mycket fin intervju ute med Tournament Director Magnus …

14 juni 2022 — 52 Likes, 0 Comments – Tennisportalen (@tennisportalen) on Instagram: “Mycket fin intervju ute med Tournament Director Magnus Norman i Zoom …

Magnus Norman (@magniton) • Instagram photos and videos

181 Followers, 258 Following, 597 Posts – See Instagram photos and videos from Magnus Norman (@magniton)

swedennorman Instagram profile with posts and stories

@swedennorman. Magnus Norman. Former ATP nr 2. 12 ATP Davis Cup Olympic athlete. Coach. Father. Husband. #goodtogreattennisacademy.

Keywords: magnus norman instagram