Instagram p3 nyheter

P3Nyheter (@p3nyheter) • Instagram photos and videos

187k Followers, 121 Following, 15.2k Posts – See Instagram photos and videos from P3Nyheter (@p3nyheter)

P3Nyheter (@p3nyheter) • Foton och videor på Instagram

Vi är P3:s nyhetsredaktion! Har du tips? DM:a eller mejla p3nyheter@ …

187 tusen följare, 121 följer, 15,3 tusen inlägg – Se foton och videoklipp från P3Nyheter (@p3nyheter) på Instagram

P3Nyheter (@p3nyheter) • Instagram photos and videos

Vi är P3:s nyhetsredaktion! Har du tips? DM:a eller mejla p3nyheter@ …

nyhetsdokumentär om konsertattacken – Instagram

P3Nyheter on Instagram: “NYHETSDOKUMENTÄR OM KONSERTATTACKEN🇬🇧Nu finns “Konsertattacken i Manchester – P3 Nyheter Dokumentär” .🇬🇧Nyhetsdokumentären finns i appen Sveriges Radio Play och där du brukar lyssna på poddar. Den sammanfattar första nyhetsdygnet efter terrorattacken vid Ariana Grandes konsert i Manchester.🇬🇧Foto: Emilio Morenatti/TT”

222 Likes, 8 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “NYHETSDOKUMENTÄR OM KONSERTATTACKEN Nu finns “Konsertattacken i Manchester – P3 Nyheter…”

222 Likes, 8 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “NYHETSDOKUMENTÄR OM KONSERTATTACKEN🇬🇧Nu finns “Konsertattacken i Manchester – P3 Nyheter Dokumentär” .🇬🇧Nyhetsdokumentären finns i appen Sveriges Radio Play och där du brukar lyssna på poddar. Den sammanfattar första nyhetsdygnet efter terrorattacken vid Ariana Grandes konsert i Manchester.🇬🇧Foto: Emilio Morenatti/TT”

P3Nyheter (@p3nyheter) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Vi är P3:s nyhetsredaktion! Har du tips? DM:a eller mejla p3nyheter@ …

P3Nyheter on Instagram

Kommer vi få se klacken igen? Många minns Zlatans omtalade manöver under …

P3Nyheter on Instagram: “P3 Nyheter har gått igenom …

P3Nyheter on Instagram: “P3 Nyheter har gått igenom samtliga prövningar av ensamkommande barns asylansökningar som avgjorts i migrationsdomstolarna från den 1 januari 2018 till och med den 30 juni 2019. Resultatet visar att nämndemän ofta dömer olika beroende på vilket politiskt parti de tillhör. Det trots att nämndemännen enligt lagen ska vara opolitiska i sina bedömningar.◾️Nämndemän från Kristdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet är betydligt villigare att rösta för att ge asyl till ensamkommande än nämndemän från andra partier.◾️44 procent av Kristdemokraternas nämndemän röstade för att ge asyl till ensamkommande vid ett eller fler tillfällen, för Vänsterpartiets och Miljöpartiets nämndemän låg siffran på 42 procent.◾️Sverigedemokraternas nämndemän är de som mest sällan röstar för att ge de ensamkommande asyl, bara 21 procent av dem röstade för det någon gång. Linda von Beetzen, ordförande för nämndemännens riksförbund, menar dock att skillnaderna kan vara en slump.◾️”När du vill bli nämndeman så tar du kontakt med ett politiskt parti, men du behöver faktiskt inte ens sympatisera med det partiet. Det finns de som vänder sig till det partiet som har en lucka”, säger hon.◾️Foto: John Alexander Sahlin/TT”

1005 Likes, 70 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “P3 Nyheter har gått igenom samtliga prövningar av ensamkommande barns asylansökningar som …

1,005 Likes, 70 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “P3 Nyheter har gått igenom samtliga prövningar av ensamkommande barns asylansökningar som avgjorts i migrationsdomstolarna från den 1 januari 2018 till och med den 30 juni 2019. Resultatet visar att nämndemän ofta dömer olika beroende på vilket politiskt parti de tillhör. Det trots att nämndemännen enligt lagen ska vara opolitiska i sina bedömningar.◾️Nämndemän från Kristdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet är betydligt villigare att rösta för att ge asyl till ensamkommande än nämndemän från andra partier.◾️44 procent av Kristdemokraternas nämndemän röstade för att ge asyl till ensamkommande vid ett eller fler tillfällen, för Vänsterpartiets och Miljöpartiets nämndemän låg siffran på 42 procent.◾️Sverigedemokraternas nämndemän är de som mest sällan röstar för att ge de ensamkommande asyl, bara 21 procent av dem röstade för det någon gång. Linda von Beetzen, ordförande för nämndemännens riksförbund, menar dock att skillnaderna kan vara en slump.◾️”När du vill bli nämndeman så tar du kontakt med ett politiskt parti, men du behöver faktiskt inte ens sympatisera med det partiet. Det finns de som vänder sig till det partiet som har en lucka”, säger hon.◾️Foto: John Alexander Sahlin/TT”

P3 Nyheter har tidigare rapporterat om att ett Instagramkonto …

P3Nyheter on Instagram: “P3 Nyheter har tidigare rapporterat om att ett Instagramkonto som sprider memes om ordningsvakters vardag har mötts av ilskna reaktioner. Nu stämmer tidigare ordningsvakten Jannika Navjord in i kritiken.◾️”Det är tyvärr en ganska vanlig attityd, att ordningsvakter förväntar sig att folk från förorten beter sig på ett visst sätt, och ska behandlas med hårdare tag”, säger hon.◾️Jannika valde att lämna jobbet som ordningsvakt på grund av branschkulturen, som hon kände att hon inte kunde ändra på inifrån. Även ordningsvakternas fackförbund Transport är kritiska till memekontot.◾️”Det verkar vara ett konto som sprider vedervärdig dynga”, skriver kommunikationschef Maria Arkeby i ett mail.◾️Foto: Erik Simander/TT”

848 Likes, 12 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “P3 Nyheter har tidigare rapporterat om att ett Instagramkonto som sprider memes om …

848 Likes, 12 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “P3 Nyheter har tidigare rapporterat om att ett Instagramkonto som sprider memes om ordningsvakters vardag har mötts av ilskna reaktioner. Nu stämmer tidigare ordningsvakten Jannika Navjord in i kritiken.◾️”Det är tyvärr en ganska vanlig attityd, att ordningsvakter förväntar sig att folk från förorten beter sig på ett visst sätt, och ska behandlas med hårdare tag”, säger hon.◾️Jannika valde att lämna jobbet som ordningsvakt på grund av branschkulturen, som hon kände att hon inte kunde ändra på inifrån. Även ordningsvakternas fackförbund Transport är kritiska till memekontot.◾️”Det verkar vara ett konto som sprider vedervärdig dynga”, skriver kommunikationschef Maria Arkeby i ett mail.◾️Foto: Erik Simander/TT”

hårdare straff för de som utför syraattacker – Instagram

P3Nyheter on Instagram: “HÅRDARE STRAFF FÖR DE SOM UTFÖR SYRAATTACKER.Nu skärps straffen för de som kastar syra på någon i Colombia. Det är ett vanligt problem där och 80 procent av offren är kvinnor..Syraattacker kommer klassificeras som ett särskilt brott och de drabbade kommer få sjukvårdsstöd. I fortsättningen kan de skyldiga också dömas till 50 års fängelse, enligt Colombias president Juan Manuel Santos..De senaste åren har över 500 kvinnor attackers med syra i Colombia..Foto: Muhammed Muheisen/TT”

147 Likes, 1 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “HÅRDARE STRAFF …

146 Likes, 1 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “HÅRDARE STRAFF FÖR DE SOM UTFÖR SYRAATTACKER.Nu skärps straffen för de som kastar syra på någon i Colombia. Det är ett vanligt problem där och 80 procent av offren är kvinnor..Syraattacker kommer klassificeras som ett särskilt brott och de drabbade kommer få sjukvårdsstöd. I fortsättningen kan de skyldiga också dömas till 50 års fängelse, enligt Colombias president Juan Manuel Santos..De senaste åren har över 500 kvinnor attackers med syra i Colombia..Foto: Muhammed Muheisen/TT”

P3Nyheter on Instagram

P3Nyheter on Instagram: “FORTFARANDE MANSDOMINERAT BLAND FESTIVALAKTER🌭På de 10 största svenska festivalerna är 68 procent av de bokade artisterna män, visar en ny rapport från Föreningen Jämställd Festival.🕺På Bråvalla var 81 procent av akterna män, på Summerburst 89 procent män och på Sweden Rock 92 procent. Festivaler med mer jämn könsfördelning är Storsjöyran, Urkult och Popaganda.💃Rapporten har gjorts med reservation för att alla festivaler inte har släppt sina bokningar ännu.🎤Foto: Vilhelm Stokstad/TT”

395 Likes, 68 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “FORTFARANDE MANSDOMINERAT BLAND FESTIVALAKTER På de 10 största svenska festivalerna är 68 …

395 Likes, 68 Comments – P3Nyheter (@p3nyheter) on Instagram: “FORTFARANDE MANSDOMINERAT BLAND FESTIVALAKTER🌭På de 10 största svenska festivalerna är 68 procent av de bokade artisterna män, visar en ny rapport från Föreningen Jämställd Festival.🕺På Bråvalla var 81 procent av akterna män, på Summerburst 89 procent män och på Sweden Rock 92 procent. Festivaler med mer jämn könsfördelning är Storsjöyran, Urkult och Popaganda.💃Rapporten har gjorts med reservation för att alla festivaler inte har släppt sina bokningar ännu.🎤Foto: Vilhelm Stokstad/TT”

Keywords: instagram p3 nyheter, p3 nyheter instagram