Christopher o’regan instagram

Christopher O’Regan (@christopheroregan) • Instagram …

32.8k Followers, 775 Following, 1390 Posts – See Instagram photos and videos from Christopher O’Regan (@christopheroregan)

Christopher O’Regan (@christopheroregan) • Foton och …

Christopher O’Regan (@christopheroregan) • Foton och videor på Instagram

32,8 tusen följare, 773 följer, 1 389 inlägg – Se foton och videoklipp från …

32,8 tusen följare, 775 följer, 1 391 inlägg – Se foton och videoklipp från Christopher O'Regan (@christopheroregan) på Instagram

Christopher O’Regan (@christopheroregan) • Instagram …

32.8k Followers, 773 Following, 1388 Posts – See Instagram photos and videos …

Christopher O’Regan on Instagram: “Kära ni! Jag hoppas att ni …

Christopher O’Regan on Instagram: “Kära ni!Jag hoppas att ni har det väl under alla besynnerliga omständigheter vi framlever våra dagar i.Det var bra länge sedan vi hördes eller sågs eller lästes (eller vad man nu ska kalla det) här på Instagram, och jag är både smickrad och glad över alla kärleksfulla undringar över varthän jag tagit vägen!Men nu har jag stoltheten att få meddela att jag inte har legat på latsidan utan bestämt mig för att kreera små alldeles egenproducerade kortfilmer om det sena 1700-talet för Youtube – och i dag är det premiär! Det finns nu både en liten aptitretare och ett första avsnitt att beskåda på min kanal ”Christopher O’Regan” (länken finner ni i ”bion”), och jag skälver av både upphetsning och nervositet över vad ni möjligen kommer att tycka. 😅 Nåväl; ni får ta emot dem som en liten gåva från mig under dessa orons och isoleringens tider. Mycket nöje! Hoppas jag!❤️”

5609 Likes, 454 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “Kära ni! Jag hoppas att ni har det väl under alla besynnerliga …

5,608 Likes, 454 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “Kära ni!Jag hoppas att ni har det väl under alla besynnerliga omständigheter vi framlever våra dagar i.Det var bra länge sedan vi hördes eller sågs eller lästes (eller vad man nu ska kalla det) här på Instagram, och jag är både smickrad och glad över alla kärleksfulla undringar över varthän jag tagit vägen!Men nu har jag stoltheten att få meddela att jag inte har legat på latsidan utan bestämt mig för att kreera små alldeles egenproducerade kortfilmer om det sena 1700-talet för Youtube – och i dag är det premiär! Det finns nu både en liten aptitretare och ett första avsnitt att beskåda på min kanal ”Christopher O’Regan” (länken finner ni i ”bion”), och jag skälver av både upphetsning och nervositet över vad ni möjligen kommer att tycka. 😅 Nåväl; ni får ta emot dem som en liten gåva från mig under dessa orons och isoleringens tider. Mycket nöje! Hoppas jag!❤️”

Christopher O’Regan on Instagram: “Jag misstänker att jag …

923 Likes, 61 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “Jag misstänker att jag möjligen har drabbats av den så kallade …

Christopher O’Regan on Instagram: “I dagens avsnitt på min …

1095 Likes, 4 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “I dagens avsnitt på min Youtubekanal tar jag med er på en …

Förtydligande! För några veckor sedan annonserade jag om …

1891 Likes, 63 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “Förtydligande! För några veckor sedan annonserade jag om en stadsvandring …

En stilla morgonhälsning från hjärtat av ett ännu … – Instagram

2335 Likes, 122 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “En stilla morgonhälsning från hjärtat av ett ännu stilla Gamla stan som …

Christopher O’Regan on Instagram: “En riktigt god dag! Till …

1070 Likes, 35 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “En riktigt god dag! Till den intresserade kan härmed meddelas att det äkta …

Christopher O’Regan on Instagram: “”Alice… Älskling… Vill du …

1937 Likes, 116 Comments – Christopher O’Regan (@christopheroregan) on Instagram: “”Alice… Älskling… Vill du inte hellre ha något som verkligen minner …

Keywords: christopher o’regan instagram