Christine meltzer instagram

CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) • Instagram photos …

100k Followers, 122 Following, 458 Posts – See Instagram photos and videos from CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer)

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Här är jag. Jo jag tokar …

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Här är jag. Jo jag tokar till det lite med en knasbild. Ja, jag gört för ibland orkar jag liksom inte med det allvarliga fullt ut. Men idag var en allvarlig dag. En viktig dag. En sån där dag med kontroll om jag fått återfall av cancern. En lördag och solen skiner. Å jag är på väg till kontrollen. Mammografi. Herreguuu sicket påfund. Älskart såklart. Tacksam att det finns.Men vem kom på att det måste vara iskallt i det kala rummet. Att vi måste slita ut våra bröst å in i den kalla maskinen. Trycka å slita. Iskallt. Å så ont. Ja ja. Det måste göras å det kan rädda liv. Jag känner att tårarna kommer. Ensam. Jag å maskinen. Rädd. Jag är rädd. Å så väntan på domen. Jag har lyckats dra på mig en förkylning å har 40 graders feber. Spela roll. Nu väntar jag på svaret. Sitter i väntrummet å gråter lite till. Håller någon i hand. Min man❤En gång om året går jag på dessa koller. Jag trycker fortfarande i mig massa mediciner varje dag. Allt för å få stanna kvar. Vill stanna kvar. Vara med.Å idag var en bra dag. Jag hade inget återfall. Inte idag.Vilken lycka. Jag mår bra. Okej jag har 40 grader i kroppen määäääh det e en världslig sak som Karlsson på taket säger. Jag är glad. Å nu ska jag njuta. Njuta tills det är dags med ny koll om 1 år. Men just nu, just nu är jag glad. Fint så❤Å här hos mig skiner solen det är kärlek det.”

5211 Likes, 367 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Här är jag. Jo jag tokar till det lite med en knasbild.

5,210 Likes, 367 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Här är jag. Jo jag tokar till det lite med en knasbild. Ja, jag gört för ibland orkar jag liksom inte med det allvarliga fullt ut. Men idag var en allvarlig dag. En viktig dag. En sån där dag med kontroll om jag fått återfall av cancern. En lördag och solen skiner. Å jag är på väg till kontrollen. Mammografi. Herreguuu sicket påfund. Älskart såklart. Tacksam att det finns.Men vem kom på att det måste vara iskallt i det kala rummet. Att vi måste slita ut våra bröst å in i den kalla maskinen. Trycka å slita. Iskallt. Å så ont. Ja ja. Det måste göras å det kan rädda liv. Jag känner att tårarna kommer. Ensam. Jag å maskinen. Rädd. Jag är rädd. Å så väntan på domen. Jag har lyckats dra på mig en förkylning å har 40 graders feber. Spela roll. Nu väntar jag på svaret. Sitter i väntrummet å gråter lite till. Håller någon i hand. Min man❤En gång om året går jag på dessa koller. Jag trycker fortfarande i mig massa mediciner varje dag. Allt för å få stanna kvar. Vill stanna kvar. Vara med.Å idag var en bra dag. Jag hade inget återfall. Inte idag.Vilken lycka. Jag mår bra. Okej jag har 40 grader i kroppen määäääh det e en världslig sak som Karlsson på taket säger. Jag är glad. Å nu ska jag njuta. Njuta tills det är dags med ny koll om 1 år. Men just nu, just nu är jag glad. Fint så❤Å här hos mig skiner solen det är kärlek det.”

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Hej. Jag bara gört. Ger …

2826 Likes, 93 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Hej. Jag bara gört. Ger er värsta matinstatipset.

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Fyllde år igår. Glitter på …

7753 Likes, 300 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Fyllde år igår. Glitter på kind och en fackla i hand för å aldrig glömma att …

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Här har ni Carro …

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Här har ni Carro. Sommaren med släkten in the making. Ja jag har tagit bilden själv = selfie. Ja jag filmar. Ja jag svettas. Ja nu åker…”

7025 Likes, 174 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Här har ni Carro. Sommaren med släkten in the making.

7,025 Likes, 174 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Här har ni Carro. Sommaren med släkten in the making. Ja jag har tagit bilden själv = selfie. Ja…”

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Vad gör du? Sitter på …

4407 Likes, 125 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Vad gör du? Sitter på en rauk. Varför? Det bara raukade bli så. ”

Jag håller hon så hårt jag kan – Instagram

8678 Likes, 268 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Jag håller hon så hårt jag kan, för inget gör mig gladare än när vi får …

christinemeltzer – Instagram

3385 Likes, 183 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Här är det. De flesta av oss verkar nu ha fått det. Messet vi väntat på.

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Hon är ett gull. Rakel …

13.6k Likes, 244 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Hon är ett gull. Rakel. Min lillasyster i nu 7 år!

CHRiSTiNE MELTZER on Instagram: “Godnatt alla darlings ”

1904 Likes, 26 Comments – CHRiSTiNE MELTZER (@christinemeltzer) on Instagram: “Godnatt alla darlings ”

Keywords: christine meltzer instagram